Eveniment

CARNEXPO Grill anunta primele companii inscrise la eveniment

Primele companii care vor participa in perioada 5-6 mai, la Olimp, la cel mai important eveniment gastronomic din Romania – CARNEXPO Grill 2022 sunt din industria carnii si retail.

METRO, ARTERIMPEX, AGRICOLA si MANDY FOODS vor fi prezenti in zona principala a expozitiei – MEAT EXPO AREA. Este zona principala de expozitie a CARNEXPO Grill 2022, zona in care participantii isi vor prezenta produsele si preparatele din carne in cadrul unui stand personalizat.

METRO este pentru al doilea an consecutiv partener al evenimentului și va prezenta diverse produse si ingrediente din gama HoReCa. Cu o gama variata de peste si carne, dar si cu solutia METRO Chef, marca proprie special dezvoltata pentru profesionistii industriei ospitalitatii, METRO vine in intampinarea nevoilor clientilor sai din industria ospitalitatii, cautand in mod constant sa gaseasca solutiile optime pentru succesul afacerilor lor.

Grupul AGRICOLA, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pui si de salamuri crud-uscate din Romania, va prezenta la Olimp gamele de produse consacrate pe piata, dar si unele sortimente noi si diferentiatoare. AGRICOLA International este cea mai mare companie din grupul AGRICOLA si se ocupa de cresterea pasarilor si productia de carne de pasare. Din grup mai fac parte si companiile Salbac, cunoscuta pentru producția celebrului Salam de Sibiu, Europrod, care face semipreparate si preparate din carne de pui, si Avicola Lumina, care produce oua.

ARTERIMPEX vine la CARNEXPO Grill cu gustul bun al mezelurilor din Ardeal, sub marca Benedek. Din 1994, Arterimpex produce si vinde carne proaspata si preparate din carne, si acopera cu o retea proprie de 8 magazine si prin distributie directa judetele Covasna, Harghita, Mures si Brasov.

Categoria de conserve va fi bine reprezentata de MANDY FOODS INTERNATIONAL, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu. MANDY FOODS INTERNATIONAL detine un portofoliu amplu de produse, cu 10 game sortimentale ce cuprind 70 de produse. Gamele sortimentale sunt: paté clasic, vegetale, paté din peste, mancaruri gatite, zacusca, tomate conservate, legume conservate, sosuri, gemuri si produse preambalate.

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef macelar al Romaniei.