Eveniment

Artesana participa la CARNEXPO Grill 2022 cu gama premium de branzeturi maturate

Artizanii laptelui Artesana participa la editia din acest an a CARNEXPO Grill. Si nu o fac oricum! Pun la bataie branzeturile lor maturate fine, facute din lapte neomogenizat, pasteurizat la temperatura joasa, cremele de branza din lapte capra si vaca, cu sau fara usturoi si patrunjel, dar si gama de produse din lapte certificat bio: lapte proaspat, iaurt, kefir si sana! Bunatati naturale, ambalate doar in sticla, asa cum stiu doar artizanii laptelui.

Branzeturi maturate Artesana

Branzeturile maturate de la artizanii laptelui Artesana sunt dedicate cunoscatorilor. Cei care stiu ca intreg procesul de fabricatie este o calatorie facuta fara graba, pentru ceva cu adevarat bun. Branza maturata este facuta din acelasi lapte integral, neomogenizat, pasteurizat la temperatura joasa, pentru a pastra cat mai mult din gustul bogat al laptelui pur. Incearca acum branzeturile maturate Artesana din lapte de vaca simpla, cu nuci, peperoncino sau trufe negre, precum si branza maturata din lapte de capra.

Cremele de branza Artesana

Cremele de branza de la Artesana inseamna simplitate, gust, dragoste. Perfecte pentru inceputul zilei, la micul dejun, dar si pentru o gustare pentru un boost de energie, sunt facute din acelasi lapte pur, care surprinde aroma anotimpurilor. Gusta acum, daca nu ai facut-o deja, crema de branza de vaca simpla sau cu usturoi si patrunjel, precum si crema de branza de capra, fie simpla, fie la fel, cu usturoi si patrunjel.

Artesana bio

Anul acesta, artizanii laptelui Artesana ne rasfata la degustare cu intreaga lor gama de lactate bio. De la laptele proaspat, ca atare, la iaurtul natural, de baut, kefir sau sana bio, toate sunt facute din laptele cel mai pur, neomogenizat, integral si pasteurizat la temperatura joasa, si toate sunt ambalate in sticla, pentru mai multe prospetime dar si un impact mai mic asupra mediului.