Food

Aaylex ONE a semnat o facilitate de credit sindicalizat in valoare de 431 mil. lei

AAylex ONE, producatorul brandului Cocorico, anunta semnarea unei facilitati de credit sindicalizat, in valoare de 431 milioane de lei, coordonata de un sindicat format din cinci banci.

Institutiile bancare implicate in proiect sunt OTP Bank Romania, aranjor principal si coordonator, CEC Bank si EximBank, in calitate de aranjori principali si cu participarea First Bank si International Investment Bank.

Aceasta facilitate a avut ca scop unificarea sub aceeasi umbrela sindicalizata a creditelor existente, avand in vedere ca la finalul anului trecut, grupul a integrat intr-o singura companie – AAylex ONE, 16 dintre entitatile sale, in vederea cresterii eficientei operationale precum si continuarea strategiei de dezvoltare ce are ca punct central consumatorul, bazata pe inovatie, tehnologie superioara, calitate si sustenabilitate la cel mai inalt nivel, demonstrata de numeroasele certificari de calitate obtinute anual.

“Avem convingerea ca aceasta facilitate va sprijini, pe termen scurt, mediu si lung, cresterea eficientei companiei AAylex ONE. In pofida unui mediu economic extrem de provocator specific ultimilor ani, am aratat ca suntem un partener de incredere si de cursa lunga, cu aproape 40 de ani de experienta in industria alimentara, cu produse si servicii la standardele cele mai exigente, cu un focus ridicat pentru optimizare continua si dezvoltare permanenta a portofoliului de business. Cu aceasta ocazie, doresc sa multumesc, in egala masura, tuturor partenerilor care au fost alaturi de noi pe parcursul operatiunilor de sindicalizare, atat institutiilor financiare, cat si firmelor de asistenta si consultanta”, a declarat Bogdan Stanca, Fondator si Presedinte Directorat al AAylex ONE.

Compania a lansat recent pe piata, gama diversificata de produse proaspete’’ready to eat’’ Cocorico Original ce cuprinde: Cocorici, un preparat integral din carne de pui, asemanator carnatilor dar fara membrana si fara adaosurile obisnuite compozitiilor acestora, buni si fierti, buni si prajiti, CocoPastrami, pastrame de pui perfecte pentru o gustare rapida si savuroasa, precum si CocoBaked, bucati de pui marinate si coapte. Toate produsele sunt realizate dupa retete unice, special create pentru a oferi savoare si sanatate pe mesele consumatorilor.