Cris-Tim a preluat procesatorul de carne Diavist din Magureni-Prahova

Cris-Tim a preluat procesatorul de carne Diavist din Magureni-Prahova

Zootehnie Marți, 12 Decembrie 2017 14:31 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Compania Cris-Tim (unul dintre marii producatori de mezeluri), deținuta de familia Timis, anunta ca a finalizat achizitia unitatii de productie a carnii procesate Diavist din comuna Magureni, Judetul Prahova, companie inființata de familia Cord.

„Fabrica Diavist are o capacitate de productie de 20 de tone pe zi de carne procesata, aceasta variind in functie de structura de productie ce urmeaza a fi dezvoltata acolo”, mentioneaza reprezentantii Cris-Tim.

„Am achizitionat aceasta unitate de productie deoarece anticipam ca anul viitor vom atinge capacitatea maxima in fabricile noastre de la Filipestii de Padure. Si, tinand cont de noile game de produse pe care intentionam sa le dezvoltam in viitorul apropiat, am fi putut avea o problema din perspectiva productiei”, a declarat presedintele si fondatorul grupului Cris-Tim, Radu Timis.

Anul acesta, piata mezelurilor a consemnat un numar semnificativ de tranzactii importante, cum ar fi intrarea pe piata a doua dintre cele mai mari grupuri din domeniul alimentar la nivel mondial - Sigma Alimentos si WH Group - prin preluarea companiilor Caroli Foods si Elit.

Radu Timis a mai declarat „Continuam sa investim si anul care vine in noi capacitati de productie, in tehnologizare, deoarece credem cu tarie ca piata va continua sa evolueze pe un trend pozitiv si noi vom continua sa surprindem consumatorul”.

Tranzactia prin care Cris-Tim a preluat Diavist vine oarecum surprinzator in luna decembrie - o perioada cand companiile pregatesc inchiderea de an si bugetele pentru anul urmator.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest