AGRITECHNICA 2017 : „Viitor verde – Tehnologie inteligenta”

AGRITECHNICA 2017 : „Viitor verde – Tehnologie inteligenta”

Cifrele vorbesc de la sine despre succesul inregistrat de Agritechnica, cel mai mare targ de agricultura din lume, desfasurat in perioada 10 – 16 noiembrie la Hanovra, Germania: 450.000 de vizitatori, dintre care 100.000 au venit de peste hotare si 2.803 de expozanti din 53 de tari. 

De la Agritechnica nu a lipsit niciun mare producator modial de utilaje si masini agricole, care si-au expus ultimele realizari ale lor si au profitat ca sa-si lanseze cele mai sofisticate utilaje si masini agricole.

Agritechnica 2017 a oferit o platforma unica pentru familiarizarea atat a publicului cat si a fermierilor cu cele mai noi tehnologii si ultimele inovatii care vor defini agricultura viitorului.

O echipa de redactori de la AgroFood a vizitat Agritechnica a discutat cu reprezentantii companiilor si a cules cat mai multe informatii pentru a va putea tine la curent cu noile tendinte in agricultura moderna.

Un amplu material despre ce s-a intamplat la Agritechnica, ce lansari spectaculoase au avut loc, ce premii s-au acordat si care sunt companiile care le-au primit, veti putea citi in urmatorul numar din luna decembrie al revistei AgroFood.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest