Vrancart Adjud - venituri mai mari cu 9 procente din exploatare

Vrancart Adjud - venituri mai mari cu 9 procente din exploatare

Tehnologie Vineri, 17 Noiembrie 2017 10:18 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

In primele noua luni ale acestui an, producatorul de carton, Vrancart Adjud (VNC) a inregistrat venituri din exploatare de 189,61 milioane de lei, cu noua procente mai mult decat cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.

La capitolul „profit”, compania a inregistrat o scadere cu cinci procente din cauza cheltuielilor din exploatare al caror avans a fost de 10%. Potrivit reprezentantilor companiei, cresterea cheltuielilor a fost generata in special de majorarile salariale cu 45%. „Cresterea cheltuielilor sala­riale provine in principal din cres­terea salariului minim pe eco­nomie din luna mai 2016 cu 19% si din luna februarie 2017 cu 16%“, se arata in raportul realizat de catre companie.

SIF Banat-Crisana (SIF 1), actionar cu un pachet de 75% din producatorul de carton Vrancart Adjud (VNC), a achizitionat la inceputul anului peste 368.000 de obligatiuni Vrancart (VNC), la o valoare nominala de 100 lei, intr-o tranzactie totala de 36,87 milioane lei.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest