Sirha Budapest – expozitia internationala din domeniul FMCG si HoReCa, la Centrul Expozitional HUNGEXPO

Sirha Budapest – expozitia internationala din domeniul FMCG si HoReCa, la Centrul Expozitional HUNGEXPO

Horeca Miercuri, 13 Decembrie 2017 12:46 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

In perioada 7-9 februarie 2018, in Ungaria, la Centrul Expozitional HUNGEXPO se va desfasura expozitia internationala destinata domeniului alimentar, sectorului HoReCa, de panificatie, patiserie si cofetarie, domeniul hotelier, al alimentatiei publice dar si ambalajelor, Sirha Budapest.

Expozitia Sirha Budapesta va oferi posibilitatea de desfasurare a concursului international de bucatari, la finala ungara a competitiei Bocuse d’Or, respectiv concursului Omnivore Budapesta.

La cel de-al doilea concursul se vor prezenta cei mai inovativi bucatari din Ungaria. Pe parcursul celor 45 de minute al cursurilor de maestri, acestia vor prezenta propriile trucuri si practici folosite in activitatea lor, adica vor trebui sa ofere o imagine proprie asupra viziunii lor gastronomice.

Totodata, se vor mai organiza concursul bucatarilor specializati in alimentatie publica, concursul memorial de cofetarie Pataki János, preselectia pentru concursul Tortul tarii, concursuri de snackuri si sandwichuri, precum si concursuri de decoratiunilor de ciocolata si prezentari artistice in ciocolata si caramel.

In 2016, expozitia a atras peste 20.000 de vizitatori, 374 de expozanti. Mai mult, doua noi organizatii din Ungaria, Uniunea Specialistilor Ungari in Panificatie si Consiliul Ungar al Mestesugarilor Cofetarilor, si-au afirmat sustinerea pentru Sirha Budapesta, intarind si mai mult sprijinul insemnat de pana acum, de care s-a bucurat aceasta expozitie.

Asadar, anul viitor, expozitia se va desfasura in doua pavilioane si se va intinde pe o suprafata totala de 10.000 metri patrati.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest