Subway vrea sa deschida zece restaurante noi, in 2018

Subway vrea sa deschida zece restaurante noi, in 2018

Horeca Luni, 04 Decembrie 2017 11:28 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Reprezentantii lantului de restaurante Subway intentioneaza sa deschida zece unitati noi in 2018, respectiv cinci in Bucuresti, iar celelalte cinci in orasele Bistrita, Craiova, Targu Mures, Galati si Bacau.

Romania este una dintre cele mai importante piete europene pentru Subway, iar planurile noastre de expansiune pentru anul 2018 vor consolida si mai mult aceasta pozitie. Continuam sa ne concentram pe locatii traditionale, pietonale si mall-uri, dar si pe spatii neconventionale, cum ar fi drumuri cu trafic ridicat, benzinarii, chiar si aeroporturi, precum cel din Bucuresti”, a declarat Rumen Radev, agent de dezvoltare pentru zona Bucuresti-Ilfov. 

Locatiile vor avea un stand cu legume intregi plus noi spatii de expunere pentru paine si fursecuri. Subway a intrat pe piata din Romania in anul 2011, deschizand primul restaurant in aprilie 2012. In prezent detine un numar de 37 de restaurante, in orasele: Alba Iulia, Arad, Brasov, Bucuresti (16 restaurante), Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava si Timisoara. 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest