Brandurile Luna Solai si Topoloveni – furnizori ai Casei Regale a Romaniei

Brandurile Luna Solai si Topoloveni – furnizori ai Casei Regale a Romaniei

Publicat în Noutati Scris de  Martie 14 2018 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a reinnoit Titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru mai multe branduri de produse ale unor producatori romani.

Printre acestia se numara producatorul uleiurilor presate la rece, Luna Solai, dar si compania Sonimpex Topoloveni, producatorul celebrului Magiun din prune Topoloveni.

„In 2014, am primit pentru prima data Titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Un moment emotionant si in acelasi timp o reconfirmare a increderii si a calitatii uleiurilor De la LUNA - uleiuri presate la rece, Luna Solai”, a punctat Felicia Tulai, Brand Manager-ul companiei ce produce uleiurile Luna Solai.

luna solai.jpg

 

„Majestatea sa Margareta Custodele Coroanei a reinnoit Titlul de Furnizor al Casei Regale pentru Sonimpex Topoloveni, pentru o perioada de trei ani. Primul Titlu de Furnizor al Casei Regale ne-a fost acordat de Majestatea sa Regele Mihai I al Romaniei, pentru Magiunul din prune Topoloveni si ulterior , pe masura ce am diversificat gama produselor, am fost acceptati cu toate alimentele functionale Topoloveni si Topoloveana”, a declarat si Bibiana Stanciulov, directorul general Sonimpex Topoloveni.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest