Dragnea: Trebuie sa ne gandim serios la revizuirea legislatiei in domeniul vanzarii terenurilor agricole

Dragnea: Trebuie sa ne gandim serios la revizuirea legislatiei in domeniul vanzarii terenurilor agricole

Publicat în Noutati Scris de  Martie 12 2018 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, considera ca este necesar ca Romania sa revizuiasca legislatia in materie de vanzare a terenurilor agricole.

Acesta a declarat la Congresul extraordinar al PSD, ca o astfel de masura se impune astfel incat capitalul agricol sa ramana in proprietatea cetatenilor romani.

Trebuie sa ne gandim serios la revizuirea legislatiei in domeniul vanzarii terenurilor agricole, in asa fel incat capitalul agricol sa ramana si sa revina in majoritatea lui in proprietatea cetatenilor romani”, a afirmat Dragnea.

Acesta a punctat faptul ca „agricultura este al doilea domeniu strategic si reprezinta pentru Romania nu doar un urias potential de crestere, dar si un mare as in maneca noastra”. 

„O politica agrara foarte bine coordonata cu subventii puternice si acordate la timp si o politica gandita pe teren lung poate face din Romania unul dintre cei mai importanti furnizori de produse alimentare si agroalimentarenu numai pentru Europa, dar si pentru zone care, culmea, ne cer de ani de zile acest lucru. Sper ca intr-o perioada foarte scurta sa legiferam infiintarea acelei case de comert, institutie de stat, care sa coordoneze importul si exportul de produse alimentare si agroalimentare”, a adaugat liderul social-democratilor. 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest