DS Smith plc finalizeaza achizitia de 208 milioane euro a EcoPack si EcoPaper din Romania

DS Smith plc finalizeaza achizitia de 208 milioane euro a EcoPack si EcoPaper din Romania

Publicat în Noutati Scris de  Martie 08 2018 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

DS Smith plc a anuntat finalizarea procesului de achizitie a companiilor EcoPack si EcoPaper din Romania, achizitie in valoare de 208 milioane euro. Impreuna, cele doua companii constituie unul dintre cele mai mari grupuri producatoare de ambalaje si hartie din Romania.

 

Miles Roberts Group CEO DS Smith.jpg

 

„Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu noii nostri colegi din fabrica de hartie si unitatea de ambalaje situate in centrul Romaniei si sa continuam sa ne intarim operatiunile pe aceasta piata cu cresteri majore. Continuam sa ne dezvoltam puternic in toata Europa de Est iar aceasta achizitie ne va ajuta sa raspundem cererii tot mai mari din regiune”, a declarat Miles Roberts, Group Chief Executive al DS Smith plc.

DS Smith plc ii va pastra pe cei 400 de angajati actuali si se gandeste sa mareasca forta de munca odata cu cresterea cererii. EcoPack si EcoPaper aduc atat mijloace producatoare de ambalaje de inalta calitate cat si capacitatea de a produce hartie usoara.

DS Smith este unul dintre principalii furnizori de ambalaje din carton ondulat si materiale plastice, activand in 37 de tari si avand un numar aproximativ de 27.000 de angajati.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest