Premium Fruct ia in considerare cresterea productiei in fabrica de la Campulung Muscel

Premium Fruct ia in considerare cresterea productiei in fabrica de la Campulung Muscel

Publicat în Noutati Scris de  Februarie 28 2018 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Premium Fruct, producatorul sucurilor naturale presate la rece, Profructta si-a propus ca intr-un viitor apropiat sa-si creasca productia in fabrica de la Campulung Muscel, in prezent aceasta avand o capacitate maxima de productie de 8.000 de litri pe zi.

 

„Principalul impediment in piata romaneasca este perceptia consumatorilor referitor la produsele naturale. Multe dintre brandurile din piata declara ca ofera consumatorilor produse naturale insa lucrurile nu stau chiar asa. Adaosurile de conservanti, aditivi si zaharuri transforma sucurile in bombe calorice iar principala problema este faptul ca aceste produse se ofera spre consum copiilor avand un efect nociv asupra dezvoltarii acestora. Decizia de cumparare ar trebui luata in urma citirii etichetei produselor pentru a intelege cu adevarat ce consumam atat din punct de vedere al componentei cat si al termenului de valabilitate”, au declarat reprezentantii Premium Fruct.

In perioada 14 – 17 februarie, Premium Fruct a participat pentru prima data la targul international de produse ecologice BioFach din Nürnberg, Germania.

„Suntem extrem de incantati de prima noastra participare in cadrul acestui targ international. A fost o experienta extraordinara, din care am invatat foarte multe lucruri noi si am facut schimb de informatii cu marii jucatori din piata de produse ecologice. Ne-am bucurat sa remarcam un interes crescut in ceea ce priveste sucurile Profructta si am descoperit potentiali parteneri pentru proiecte viitoare. Ne intoarcem increzatori in puterile noastre si speram ca in anul 2019 sa revenim la targ cu o gama mai mare de produse certificate si bineinteles mult mai bine pregatiti si organizati, au declarat reprezentantii Premium Fruct.

Produsele Profructta sunt comercializate in lanturile de supermarket-uri Auchan, Mega Image si Cora, precum si in retele de magazine ca InMedio, Brutariile Paul si Mon Melis Brașov, reteaua de patiserii Panemar Cluj, dar si in restaurante si cafenele.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest