Bucuresti: Lidl deschide un centru de excelenta in IT

Bucuresti: Lidl deschide un centru de excelenta in IT

Publicat în Noutati Scris de  Februarie 21 2018 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Lidl mizeaza pe dezvoltarea segmentului e-commerce.

Asadar, divizia Lidl Digital Romania va asigura de pe plan local toate activitatile necesare functionarii si optimizarii platformelor digitale din grup.

Lidl Digital a fost deschis la Bucuresti si isi propune sa dezvolte deschis solutii tech creative pentru tendintele digitale de consum, care sa aduca grupul Lidl in topul retailerilor online europeni.

„Lidl Digital se pozitioneaza in zona de top a hub-urilor de tehnologie din Romania, atat prin prisma complexitatii proiectelor, cat si a rolului pe care il joaca in strategia globala de digitalizare a Lidl. Sunt foarte mandru ca in Romania vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital dupa Germania, unde compania dezvolta platforme digitale de peste zece ani. Este inca o dovada a faptului ca specialistii romani in IT sunt nu doar foarte talentati, ci si foarte bine pregatiti, capabili sa faca fata cu succes unor provocari globale, mai cu seama ca Lidl este o companie prezenta in 30 de tari”, a declarat Frank Wagner, presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.

Lidl Digital va angaja in cursul anului 2018, peste 100 de arhitecti software, dezvoltatori si consultanti specializati in SAP, Hybris si Java. Lidl Digital isi va incepe activitatea in Bucuresti in luna martie.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest