Kaufland extinde vitrinele de peste proaspat si fructe de mare

Kaufland extinde vitrinele de peste proaspat si fructe de mare

Publicat în Noutati Scris de  Februarie 15 2018 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Reprezentantii Kaufland Romania au anuntat ca demareaza un proces de extindere a vitrinelor de peste proaspat si fructe de mare in cadrul retelei nationale de magazine.

Potrivit acestora, procesul include si dezvoltarea sortimentelor, care vor ajunge pana la 50 de articole per raion. Printre specialitatile de peste si fructe de mare disponibile se numara: in cadrul vitrinelor - ton rosu, scoici maro si scoici albe pescuite, iar la raioanele individuale - scoici Saint Jacques, vongole vii, midii vii, melci de mare vii, stridii proaspete, Langoustine (homar norvegian), dorada rosie, somon bio si calamar intreg.

 Cele 34 de magazine Kaufland Romania in care vor fi amenajate noi raioane cu sortiment extins de peste proaspat si fructe de mare de-a lungul acestui an se afla in orase precum: Suceava, Resita, Brasov, Focsani, Buzau, Bragadiru (jud. Ilfov), Buftea (jud. Ilfov), Constanta, Bucuresti, Craiova, Slatina, Pitesti, Baia Mare, Gherla, Vatra Dornei, Bistrita, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Campina, Targoviste, Arad.

Decizia retailerului vine cu cateva zile inainte de intrarea in postul Pastelui, post in care sunt doua dezlegari la peste pentru crestinii ortodocsi.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest