Grupul de restaurante City Grill testeaza un alt segment de business: livrarile la domiciliu

Grupul de restaurante City Grill testeaza un alt segment de business: livrarile la domiciliu

Publicat în Noutati Scris de  Februarie 07 2018 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Anul trecut, grupul de restaurante City Grill a realizat venituri de 33,7 milioane de euro, in crestere cu 11 procente fata de cele realizate in 2016.

Si in anul in curs, compania mizeaza pe investitii in programele de formare profesionala si fidelizarea angajatilor.  Potrivit reprezentantilor companiei, ramane prioritara si dezvoltarea aplicatiei Out4Food.

 „Aplicatia Out4Food este pariul nostru in tehnologie si in cei cinci ani de la lansare s-a dovedit a fi cel mai performant sistem de fidelizare al clientilor din industria noastra. A ajuns la peste 80.000 conturi active si este folosita in special de persoane cu varsta intre 27-40 ani, mai multi barbati, casatoriti, cu copii, studii superioare si pozitii de middle si top management”, a explicat spune Daniel Mischie, CEO City Grill Group, pentru presa centrala.

Potrivit datelor companiei, in 2017 peste peste 40% dintre vanzările grupului au trecut prin programul de fidelizare Out4food.  

Mai mult, anul acesta City Grill vizeaza testarea unui nou segment de business, livrarile la domiciliu.
In prezent, grupul administreaza restaurante si cafenele, deschise sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café.

Suprafata totala a restaurantelor si cafenelelor operate a ajuns in prezent la 12.500 metri patrati, iar capacitatea lor este de peste 3.372 persoane in interior (53%) si 2.952 persoane pe terase (47%).    

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest