Kaufland mizeaza pe investitii si extindere in 2018

Kaufland mizeaza pe investitii si extindere in 2018

Publicat în Noutati Scris de  Ianuarie 10 2018 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

200 milioane de euro – este bugetul de investitii pentru 2018 a grupului german Kaufland. Potrivit reprezentantilor retailerului german, bugetul de investitii a fost dublat pentru acest an, in plus grupul anunta o reluare a expansiunii intr-un ritm accelerat.

„In acest an financiar (pana in luna martie 2018) o sa mai deschidem magazine in Bucuresti, Buzau si Satu Mare. In exercitiul urmator vom deschide 10 noi magazine si vom continua investitiile in modernizari”, a punctat pentru presa centarala Valer Hancas, manager corporate affairs si comuni­ca­re in cadrul Kauf­land Romania.

Potrivit acestuia, investitia intr-un magazin Kaufland variaza intre 7 şi 10 milioane de euro cu tot cu teren. Suma variaza in functie de cali­ta­tea terenului si de suprafata magazinului ce urmeaza a fi construit.

Lantul de hipermarketuri Kaufland a intrat pe piata locala in anul 2005 si de atunci ritmul deschiderilor a variat de la 3 magazine in primul an de prezenta, la 13-14 magazine in cei mai buni ani.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  aisr

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest