Blugento  - 300 de magazine online

Blugento - 300 de magazine online

Publicat în Noutati Scris de  Decembrie 20 2017 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Compania clujeana specializata in furnizarea de solutii e-commerce bazate pe platforma Magento, ajunge la 300 de magazine online destinate clientilor din aproape toate domeniile de activitate.

„Ritmul in care lucram este unul foarte alert. Lansam cate un magazin online in fiecare zi si, tinand cont de cererea ridicata din ultimele luni, estimam ca in urmatorul an va creste acest indicator. Cererea din ce in ce mai mare din partea mediului antreprenorial se datoreaza si faptului ca eforturile noastre nu se limiteaza la realizarea unui site, ci vizeaza integrarea acestuia cu solutiile populare de pe piata si dezvoltarea unui sistem de sprijin pentru start-up-uri, in general, care sa le asigure succesul online”, a declarat Sandu Babasan CEO Blugento. 

Potrivit acestuia, pana in prezent, prin intermediul platformei Blugento au fost comercializate peste 350.000 de produse din industrii foarte variate, de la domenii populare in online, precum fashion, beauty, home&deco si produse pentru copii, la domenii care presupun comercializarea de produse nisate, precum cele pentru apicultori, obiecte de arta sau produse traditionale romanesti.

Blugento este o companie clujeană, specializata in furnizarea de solutii de e-commerce bazate pe platforma Magento, cea mai populara destinata comertului electronic din intreaga lume. Implementarea platformei Blugento permite construirea unui magazin online de la zero, intr-o singura zi, clientii avand acces la toate functionalitatile oferite de platforma Magento, adaptate la piata din Romania din punct de vedere fiscal si legislativ. 


Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  aisr

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest