Bruxelles: Florin Jianu – ales vicepresedinte al UEAPME

Bruxelles: Florin Jianu – ales vicepresedinte al UEAPME

Publicat în Noutati Scris de  Decembrie 07 2017 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Florin Jianu a fost ales si anul acesta in bordul UEAPME. 

Bordul Uniunii Europene a Artizanatului si IMM-urilor este compus din 20 de vicepresedinti, membri ai celor mai importante organizatii de IMM-uri din Europa in activitatea de sustinere a mediului antreprenorial la nivel european si de trasare a principalelor directii de actiune in acest sens.

„Mandatul primit pe cei doi ani vine in contextul in care pentru Romania, atat 2018, cat si 2019, vor fi doi ani cu o incarcatura speciala atat sociala cat si economica. Imi propun ca Romania, prin organizatia pe care o reprezint, sa isi aduca contributia in cadrul temelor europene si sa genereze pro-activ subiecte si politici noi menite sa vina in sprijinul IMM-urilor. Voi lupta pentru impunerea unui mecanism comun de creare a unei companii europene, voi sustine digitalizarea ca modalitate strategica si de securitate si voi continua sa militez pentru conturarea unui mediu de afaceri favorabil dezvoltarii si functionarii intreprinderilor mici si mijlocii”, a declarat Florin Jianu, presedinte al CNIPMMR.

La Adunarea Generala a Uniunii Europene a Artizanatului si IMM-urilor (UEAPME) in cadrul careia au avut loc alegerile pentru functiile de vicepresedinti ai organizatiei pentru perioada 2018-2019 a participat si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest