Lucian Chelba este noul Director de Productie al FrieslandCampina Romania

Lucian Chelba este noul Director de Productie al FrieslandCampina Romania

Alimente Joi, 07 Decembrie 2017 13:56 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Din luna noiembrie 2017, operatiunile de productie ale FrieslandCampina Romania sunt conduse de catre Lucian Chelba. Absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti, cu o experienta de peste 15 ani dintre care 13 ani in domeniul productiei, Lucian Chelba preia functia de Director de Productie pentru cele doua fabrici FrieslandCampina Romania din Cluj-Napoca si Targu Mures. Din aceasta pozitie este responsabil pentru controlul operatiunilor si organizatiei de productie.

„Sunt bucuros sa ma alatur echipei FrieslandCampina Romania, producatorul unui brand de lactate local cu istorie, Napolact. Alaturi de colegi si colaboratori voi duce mai departe cresterea si evolutia fabricilor companiei, cu obiectivul de a obtine performanta in productie si de a continua sa livram produsele de calitate care raspund exigentelor clientilor nostri”, a declarat Lucian Chelba.

Lucian Chelba (39 ani) este licentiat in Inginerie Auto la Universitatea Politehnica din Bucuresti. In anul 2002 isi incepe activitatea profesionala in domeniul auto, iar din 2004 preia functia de  Supervizor Operatiuni in cadrul Coca-Cola HBC, devenind mai tarziu Coordonator al programelor de training tehnic in aceeasi companie. In anul 2009 trece in domeniul productiei bunurilor de larg consum la compania Procter&Gamble unde este, pe rand, Inginer procese de productie, Manager pe liniile de productie, Manager Intretinere Autonoma si Manager al Departamentului de Materiale Procese si Livrabile. Din noiembrie 2017 devine Director de Productie al FrieslandCampina Romania.

FrieslandCampina Romania S.A. face parte din compania olandeza Royal FrieslandCampina, organizatie aflata in topul celor mai mari producatori mondiali de lactate.

FrieslandCampina este prezenta pe piata din Romania cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke si Dots si ofera o gama larga de produse: lapte de consum, iaurt, branza, unt si gustari pe baza de lapte.

Brandul local Napolact este in plina dezvoltare, acesta fiind fabricat exclusiv cu lapte colectat de la o retea extinsa de fermieri din Ardeal.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest