Heineken raporteaza un avans al volumelor de peste 10% în S1 2017

Heineken raporteaza un avans al volumelor de peste 10% în S1 2017

Pentru primul semestru al acestui an, brandul de bere Heineken a declarat un avans al volumelor de peste 10% in Romania.

La categoria „performanta”, compania si-a majorat veniturile de aproape 4 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 10,5 miliarde de euro.

Profitul operational a fost cu 5,9% mai mare in S1 fata de S1 2016, pana la 1,8 miliarde euro, iar profitul net a crescut cu 48,6%, ajungand la 871 milioane euro. Potrivit reprezentantilor companiei, cresterea a fost propulsata de majorarea cu 2,6% a volumului global al berii, care a inclus o crestere de 4,2% in al doilea trimestru al acestui an.

La nivelul grupului, in primele sase luni ale acestui an brandul Heineken a crescut cu 3,9% in volum in primele sase luni prin comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent.

„Europa si Statele Unite ale Americii au fost zonele ce au contribuit semnificativ la aceasta crestere”, a declarat Jean-François van Boxmeer, CEO al Heineken, intr-un comunicat.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest