Sigillum Moldaviae, noul brand al VINCON ROMANIA

Sigillum Moldaviae, noul brand al VINCON ROMANIA

Bauturi Marți, 05 Decembrie 2017 12:05 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de vinuri si vinars de pe piata autohtona, VINCON ROMANIA lanseaza luna aceasta un nou brand – Sigillum Moldaviae.

Sigillum Moldaviae propune o gama de vinuri cu denumire de origine controlata, ce provin din podgoriile Husi, Odobesti si Panciu, podgorii moldovenesti recunoscute pentru vinurile de calitate.

 „Zona Moldovei este vestita pentru podgoriile sale si de aceea ne-am dorit ca prin acest brand, inca prin denumirea sa, sa punem accent pe provenienta acestor vinuri. Prin Sigillum Moldaviae punem astfel in valoare auteticitatea si istoria regiunii Moldova. Podgoriile de la Panciu, Odobesti si Husi, fiecare cu particularitatile sale, ne ofera vinuri aromate, savuroase si cel mai important, de calitate. Zona Husi, de exemplu, este renumita pentru soiurile Tamaioasa Romaneasca si Busuioaca de Bohotin”, a punctat Nicu Mateescu, director productie VINCON ROMANIA

Eticheta noului brand este una simpla pe care sunt trecute elementele esentiale pentru un consumator: soiul vinului, provenienta, zona geografica, harta podgoriilor moldovenesti de unde provin vinurile. Contra-eticheta detine informatii precum: temperatura de servire si sugestii de asocieri culinare.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest