Prodvinalco Cluj, profit de 9,7 milioane lei

Prodvinalco Cluj, profit de 9,7 milioane lei

Bauturi Vineri, 17 Noiembrie 2017 10:15 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

In primele noua luni ale lui 2017, producatorul de bauturi alcoolice, Prodvinalco Cluj (VAC) a inregistrat venituri din exploatare in valoare de 37 milioane lei, in crestere cu 23,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In ceea ce priveste profitul, acesta a ajuns la 9,74 milioane lei, echivalentul unui avans de 19%. Capitalizarea bursiera a companiei este in valoare de 102,3 milioane lei (22,23 milioane euro), dupa ce de la inceputul acestui an s-au realizat tranzactii in valoare de 0,356 milioane lei, ce au antrenat o apreciere a valorii de piata cu 112%.

Prodvinalco Cluj este detinuta de omul de afaceri Mircea-Dorin Todea, cu o participatie de 25,35%, Vasile Albon, cu un pachet de actiuni reprezentand 23,57% din capitalul social, in vreme ce Viorel-Marcea Hosu are 15,5%, iar Constantin Moraru 15,18% din companie. Restul actiunilor sunt impartite de ceilalti investitori de pe piata alternativa de capital AeRO. 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest