Suceava: Beraria Bermas Suceava - profit net de 2,8 milioane de lei

Suceava: Beraria Bermas Suceava - profit net de 2,8 milioane de lei

Bauturi Joi, 16 Noiembrie 2017 10:50 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

In primele noua luni ale anului (ianuarie – septembrie 2017), fabrica de bere Bermas Suceava a inregistrat un profit net de 2,8 milioane de lei, in crestere cu 12 procente fata de cel raportat in perioada similara a anului trecut, cand a fost realizat un profit net de 2,5 milioane de lei.

Conform rezultatelor financiare ale companiei, cifra de afaceri a urcat la 24 milioane de lei, in crestere cu peste 9% fata de cea aferenta perioadei ianuarie – septembrie 2016. Datele mai arata ca profitul brut in perioada de referinta s-a ridicat la 3,4 milioane de lei, iar cel operational la 4,3 milioane de lei.

Producatorul local de bere Bermas înregistra la 30 septembrie 2017 active curente in valoare de 17 milioane de lei, in timp ce valoarea activelor imobilizate ajunge la 13,2 milioane de lei. In acest moment, compania are 23 milioane de lei capitalizare si este listata pe segmentul principal al bursei.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest