Bauturi

Deoarece se apropie perioada sarbatorilor de iarna, crama de vinuri Budureasca a creat pachetul special cu vinuri de desert „Duo Dulce”. 


Un studiu realizat de In-store Marketing si PromoAPP, National Consumer Promotion Research arata ca bauturile nealcoolice beneficiaza de cele mai multe campanii promotionale cu premii.


Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de vinuri si vinars de pe piata autohtona, VINCON ROMANIA lanseaza luna aceasta un nou brand – Sigillum Moldaviae.


Producatorul francez de bauturi spirtoase Remy Cointreau si-a confirmat joi prognozele anuale in conditiile in care cererea robusta pentru coniacurile sale de lux pe piata din China si SUA i-au permis sa inregistreze o crestere de doua cifre a profitului net in primul semestru, informeaza Reuters.


Prodvinalco Cluj, profit de 9,7 milioane lei

Vineri, 17 Noiembrie 2017 10:15

In primele noua luni ale lui 2017, producatorul de bauturi alcoolice, Prodvinalco Cluj (VAC) a inregistrat venituri din exploatare in valoare de 37 milioane lei, in crestere cu 23,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Pagina 1 din 9

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  aisr

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest