23-25 martie 2017, Sibiu – a noua editie GastroPan

23-25 martie 2017, Sibiu – a noua editie GastroPan

Cea mai importanta expozitie internationala dedicata sectoarele de panificatie, patiserie, cofetarie, gastronomie, gelaterie, cafea si HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfasura la Sibiu, in perioada 23-25 martie 2017.

Evenimentul de tip B2B, va prezenta numeroase solutii si tehnologii profesionale oferite de cei mai de seama furnizori din industrie, veniti din toate colturile lumii.

Pe o suprafata de peste 7.000 mp, va fi expusa cea mai diversificata gama de produse, solutii si tehnologii existente pe piata: de la echipamente si tehnologiile cele mai moderne, materii prime si accesorii inovatoare, produse si servicii IT, solutii de igienizare, pana la ambalaje si accesorii pentru decorarea torturilor.

Ultimele 3 editii ale expozitiei au strans peste 20.000 de vizitatori. Potrivit organizatorilor, si in cadrul acestei editii vor avea loc demonstratii si lansari de produse noi.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

agrofood 9

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  aisr

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest