23-25 martie 2017, Sibiu – a noua editie GastroPan

23-25 martie 2017, Sibiu – a noua editie GastroPan

Cea mai importanta expozitie internationala dedicata sectoarele de panificatie, patiserie, cofetarie, gastronomie, gelaterie, cafea si HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfasura la Sibiu, in perioada 23-25 martie 2017.

Evenimentul de tip B2B, va prezenta numeroase solutii si tehnologii profesionale oferite de cei mai de seama furnizori din industrie, veniti din toate colturile lumii.

Pe o suprafata de peste 7.000 mp, va fi expusa cea mai diversificata gama de produse, solutii si tehnologii existente pe piata: de la echipamente si tehnologiile cele mai moderne, materii prime si accesorii inovatoare, produse si servicii IT, solutii de igienizare, pana la ambalaje si accesorii pentru decorarea torturilor.

Ultimele 3 editii ale expozitiei au strans peste 20.000 de vizitatori. Potrivit organizatorilor, si in cadrul acestei editii vor avea loc demonstratii si lansari de produse noi.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  aisr

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest