Botosani: Patru noi produse lactate au fost inscrise, in Registrul National al Produselor Traditionale

Botosani: Patru noi produse lactate au fost inscrise, in Registrul National al Produselor Traditionale

Patru noi produse lactate din judetul Botosani au fost inscrise, in Registrul National al Produselor Tradiţionale, a declarat directorul Directiei pentru Agricultura, Cristian Delibas.

Potrivit acestuia, casul, urda, telemeaua si branza framantata produse de o societate din Botosani, membra a Asociatiei Cascavalul de Saveni” au primit atestare din partea Ministerului Agriculturii.

Produsele traditionale au fost prezentate la targul de week-end „Produs din Botosani”, organizat de Directia Agricola in parteneriat cu Primaria municipiului Botosani. 

„Cele patru produse traditionale pe care le-am atestat in aceasta saptamana sunt prezente, incepand de astazi, pe piata din Botosani si nu numai”, a precizat Delibas. 

Oficialul Directiei pentru Agricultura sustine ca alte doua firme din Botosani intocmesc caietele de sarcini pentru a atesta produse traditionale, doua din categoria preparatelor din carne si una din categoria produselor de panificatie. 

In acest moment, Botosaniul are 29 de produse traditionale inregistrate un Registrul National al Produselor Traditionale.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest