Germania: FrieslandCampina inchide fabrica din Gütersloh

Germania: FrieslandCampina inchide fabrica din Gütersloh

Alimente Luni, 27 Noiembrie 2017 10:50 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Unul dintre principalii jucatori din industria lactatelor, grupul olandez FrieslandCampina a decis inchiderea fabricii din Germania.

Potrivit reprezentantilor companiei, decizia face parte din planul de reorganizare al companiei pentru subsidiara din Germania. Acestia au subliniat faptul ca inchiderea fabricii reprezinta o consecinta a unei supracapacitati de productie pe piata germana, dar si a pierderilor inregistrate in ultimii ani de fabricarea deserturilor marca privata.

„Piata lactatelor din Germania este foarte fragmentata si este caracterizata printr-o competitie acerba pe fondul supracapacitatilor de productie. Suntem convinsi ca vom putea gestiona aceasta situatie concentrandu-ne pe brandurile noastre principale”, a declarat Jan Kruise, CEO FrieslandCampina Germania, citat de Foodbev.com.

Liniile de productie de la fabrica din Gütersloh vor fi transferate la cele din Cologne, Heilbronn și Maasdam. Fabrica din Germania are 231 de angajati, iar inchiderea acesteia urmeaza sa se produca in martie 2019.  

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest