Heidi Chocolat: primele praline produse in fabrica din Germania ajung si in Romania

Heidi Chocolat: primele praline produse in fabrica din Germania ajung si in Romania

Alimente Vineri, 06 Octombrie 2017 12:53 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

In aproximativ trei saptamani, Heidi Chocolat va lansa pe piata din Romania primele praline de ciocolata produse in fabrica Schwermer Dietrich Stiehl GmbH din Germania, unitate achizitionata de grup la inceputul lui 2017.

„Produsele se incadreaza in categoria premium, dar sunt pozitionate consumului propriu si sharing”, a declarat Daniela Dumitrascu, coordonatorul departamentului de marketing. „Ne asteptam ca procentul reprezentat de vanzarile de praline sa creasca mai mult pe export, dar si piata locala se va obisnui cu aceste produse, insa, pentru a avea o pondere mai mare in totalul vanzarilor, o sa mai dureze 2-3 ani”, a mai conchis coordonatorul departamentului de marketing.

Potrivit acesteia, produsele vor fi listate in retail, in special in magazinele mari, de tip hypermakert si supermarket, mai putin in retailul de proximitate. Unitatea de productie Schwermer Confiserie, achizitionata de grupul Heidi in luna ianuarie a acestui an, este filiala de sine statatoare in cadrul grupului Heidi si companie sora a Heidi Chocolat S.A. Romania.

In acest moment, Heidi Chocolat S.A. vinde, din totalul productiei, 55% tablete de ciocolata, 25% praline si restul produse de sezon. 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest