GastroPan revine in 2017

Urmatoarea editie a expozitiei GastroPan se desfasoara in perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu.

Scris de Adrian Lazar, Marti, 04 Octombrie 2016

Urmatoarea editie a expozitiei GastroPan se desfasoara in perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu.


Numerosi furnizori importanti de echipamente, ingrediente si tehnologii pentru sectoarele de panificatie, cofetarie si HoReCa si-au rezervat deja standurile la cea de-a noua editie GastroPan, cea mai mare expozitie internationala de profil care are loc in tara noastra.

Organizata anual, expozitia GastroPan aduce impreuna cererea si oferta, furnizorii si clientii intr-un cadru care permite prezentari complexe ale produselor, tehnologiilor si serviciilor pentru un public specialist interesat. In anul 2016, expozitia a atras expozanti din 25 de tari, de pe 4 continente, care au prezentat tehnologii, materii prime si cele mai noi tendinte internationale.

Printre vizitatorii invitati nominal la principalul eveniment profesional de profil se numara zeci de mii de specialisti, manageri si antreprenori reprezentand brutarii industriale si artizanale, cofetarii, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste fainoase, fursecuri sau biscuiti, restaurante, hoteluri, baruri si cafenele. La fel ca in anii precedenti, la editia din 2017 sunt asteptati sa participe mai mult de 20.000 de vizitatori.

Expozantii GastroPan sunt importanti furnizori de echipamente, ingrediente, solutii si tehnologii dedicate, din Romania si din strainatate, companii de talie internationala prezente pe piata romaneasca fie cu unitati de productie sau distributie. La standurile lor vor fi prezentate solutii si tehnologii pentru toate activitatile specifice industriei de panificatie, cofetarie, alimentatie publica si HoReCa.

GastroPan 2017 se va desfasura la Sibiu, intr-un spatiu care aduce un plus de modernitate si profesionalism, centrul expozitional fiind renovat recent si usor accesibil din punct de vedere logistic.