Vegis.ro investeste 600 de mii de euro intr-un nou deposit pentru produse naturiste

Magazinul online Vegis.ro a inceput lucrarile pentru construirea unui nou depozit pentru produse naturiste, bio, vegane si suplimente alimentare naturale, o investitie de 600.000 euro.

Scris de Ramona Dascalu, Miercuri, 04 Iulie 2018

Suprafata depozitului Vegis.ro este de 1.000 mp si cuprinde zone cu temperatura controlata pentru pastrarea optima a fiecarui tip de produs, precum si birourile echipei, formate din 20 persoane.

"Investitia este realizata ca urmare a dinamicii pozitive constante inregistrate de Vegis.ro si a dezvoltarii interesului romanilor fata de produse naturiste. In 2017, numarul comenzilor a crescut cu peste 35% fata de anul anterior. Evolutia pozitiva a continuat in 2018, iar in primele 4 luni cresterea a fost de peste 40%", se mentioneaza in comunicat. 

Potrivit reprezentantilor companiei, aceasta este o investitie strategica, pentru a putea gestiona eficient si sustenabil cresterile previzionate pentru urmatorii ani, cu 25-30% anual. 

"Depozitul actual ne permite procesarea comenzilor curente, insa in momentele de varf am constatat ca avem nevoie de o capacitate mai mare si de automatizare. Trebuie sa fim pregatiti pentru cresterile viitoare pentru a deservi clientii in conditiile cu care i-am obisnuit, adica livrarea produselor din stoc, in 24h-48h", a declarat Mihai Bucuroiu, director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro. 

In prezent, capacitatea de procesare a Vegis.ro este de 600 comenzi zilnic, iar noul depozit va permite dublarea acesteia pana la peste 1.200 comenzi pe zi, nivel la care compania estimeaza sa ajunga in urmatorii 2 ani.

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania. Infiintat la inceputul anului 2012, Vegis.ro comercializeaza de peste 5 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.