Vascar, crestere de 15 procente a cifrei de afaceri in 2018

Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta o crestere de 15% a cifrei de afaceri la finalul lui 2018 fata de 2017, in contextul extinderii portofoliului si a partneriatelor cu marile retele de distributie la nivel national.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 07 Februarie 2019

Asadar, Vascar raporteaza o cifra de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro la finalul lui 2018.

“Ne bucuram ca de la an la an reusim sa mentinem un ritm de crestere constant, sanatos. In 2019 ne propunem sa continuam extinderea distributiei la nivel national, astfel incat orice roman sa poata alege oricand un produs din carne de calitate, gustos si sanatos de la Moldova in Bucate. Intotdeauna am pus pret pe calitate si transparenta in relatia cu consumatorii, o filosofie de business care ne-a ajutat sa crestem. Ne dorim ca tot mai multi clienti sa aiba acces la produsele nostre, pentru ca, o data ce le-au testat sigur vor reveni si alta data”, spune Vlad Ciuburciu, director general Vascar.

In volum, cea mai mare crestere procentuala este inregistrata de segmentul de carne fresh, +44%, crestere sustinuta de extinderea gamelor din categorie. Categoria conserve a marcat o crestere in volum de 19.5%, in timp ce categoria mezeluri a crescut in volum cu 10%.