Ursus Breweries lanseaza Ursus Retro

Ursus Retro este noul sortiment al unuia dintre cei mai cunoscuti producatori de bere, Ursus Breweries.

Scris de Adrian Lazar, Vineri, 16 Martie 2018

Ursus Retro este noul sortiment al unuia dintre cei mai cunoscuti producatori de bere, Ursus Breweries.

 

Potrivit reprezentantilor companiei, Ursus Retro este produsa dupa o reteta proprie. Aceasta este o bere blonda nepasteurizata fabricata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde.

100% malt si drojdie de tip Lager, Ursus Retro este o bere bine fermentata. Gustul este corpolent, combinand amareala distrinctiva a hameiului, caracteristica Ursus, cu notele usor dulci de cereale. Ambalajul completeaza imaginea „retro” prin sticla de tip Euro, forma clasica a sticlei de bere din perioada anilor ’90.

 „Ursus Retro vine sa raspunda nevoii de diversificare a iubitorilor de Ursus, cu o bere nepasteurizata, cu gust bogat si o poveste autentica, inspirata din anii in care distractia se traia pe viu. Este berea care trebuie intalnita in persoana, la fel ca un prieten bun”, a declarat Victor Teiosanu, Premium Brands Director.

 Noul sortiment va fi disponibil incepand cu 26 martie 2018 in lanturile de comert modern si traditional din toata tara, in mai multe variante de ambalaj: sticla returnabila de 500 ml, sticla nereturnabila de 500 ml, doza de 500 ml, pachet de 6 doze si draught.