Therme Bucuresti - investitie de 3,5 mil. euro intr-un nou restaurant

Therme Bucuresti marcheaza primii trei ani de activitate, prin inaugurarea unui restaurant-concept de tip fusion cu o varietate de preparate internationale, rezultatul unei investitii de 3,5 milioane de euro.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Sambata, 26 Ianuarie 2019

„Ne propunem ca, prin noul restaurant din zona The Palm, HUMBOLD, sa completam intreaga experienta senzoriala pe care o punem la dispozitie clientilor nostri, si sa marcam astfel primii trei ani de activitate, continuand sa inovam peisajul industriei de wellness, relaxare si entertainment din Romania”, a declarat Stelian Iacob, CEO-ul Therme Bucuresti.

Potrivit acestuia, restaurantul propune un meniu fusion ce consta in preparate internationale dintre cele mai diverse, de la peste, fructe de mare si sushi, pana la burgeri americani, paste si alte tipuri de preparate mediteraneene.

In restaurant exista cinci spatii de dining unice: Sushi bar, Asian Corner, Mediteranean & Pasta Corner, Fish & Seafood si American Steak, Burgers & more. Statiile de live cooking vor fi deservite de o echipa de bucatari coordonati de chef Lucian Dobre.