Targul de Craciun in Parcul Obor

De miercuri si pana duminica, bucurestenii vor putea sa se bucure de o diversitatea de produse traditionale la targul de Craciun „Vine Mosu' in Obor”.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 06 Decembrie 2018

„Vinul fiert cu mirodenii, covrigii si turta dulce, produsele traditionale, cadourile speciale si colindele sunt ingredientele unui Targ de Craciun ce pastreaza inca vie magia acestei sarbatori atat de speciale. Astazi de Mos Nicolae, pregatim cel mai dolofan si delicios cozonac domnesc de peste 25 kg. Pregatit cu multa nuca, stafide si rom, cozonacul va incanta toate gusturile. Si mai venim cu o surpriza: coacem inca de dimineata dulcele preferat al copiilor - o uriasa si pufoasa turta dulce”, informeaza organizatorii, prin intermediul unui comunicat.

Vizitatorii se mai pot bucura de activitati de iarna specifice sarbatorii, de oraselul copiilor, atelierul lui Mos Craciun, de casutele din lemn de unde vor putea cumpara cadouri suveniruri, delicii traditionale, bunatati pentru masa de Craciun si bauturi calde.

Targul de Craciun din Obor este deschis de miercuri pana duminica, in fata Primariei sectorului 2, intre orele 8,00 - 22,00.