Sucuri expirate, vandute la Mega Image ca fiind „fresh”. Protectia Consumatorilor ar putea inchide magazinele

Sucuri „fresh” de portocale, care erau de fapt expirate, traduceri incomplete pe etichete, informatii inselatoare, cafea doar cu aroma, sosuri care contin numai arome sau promotii expirate.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 08 Ianuarie 2019

Sunt neregulile pe care le-au gasit inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta la patru magazine Mega-Image. Potrivit sefului institutiei, Horia Constantinescu, in urma controalelor efectuate in ultimele sase luni au fost constatate mai multe abateri.

„In acest context CJPC Constanta analizeaza oportunitatea solicitarii catre Regionala a unei decizii de suspendare a activitatii pentru o perioada de la 6 la 12 luni. Este de mentionat faptul ca, in timpul controlului, s-a incercat “remedierea” unor deficiente, ajungandu-se la lucruri comice, cum ar fi o ciocolata ambalata pictata manual”, a completat Horia Constantinescu.

Controalele s-au desfasurat in patru magazine Mega Image din Constanta. Reprezentantii Mega Image au fost chemati la sediul CJPC pentru a lamuri o parte din neregulile constatate.