Spartan a deschis cel mai mare restaurant stradal din cadrul lantului, in Timisoara

Remus Cosovanu, francizatul Spartan care detine restaurante in Timisoara, Cluj si Deva, a deschis pe 9 februarie, cea mai mare unitate stradala din cadrul lantului, in urma unei investitii de 110.000 de euro.

Scris de Adrian Lazar, Miercuri, 15 Februarie 2017

Remus Cosovanu, francizatul Spartan care detine restaurante in Timisoara, Cluj si Deva, a deschis pe 9 februarie, cea mai mare unitate stradala din cadrul lantului, in urma unei investitii de 110.000 de euro.


Noua unitate a inregistrat vanzari in valoare de 10.000 de euro si 2.000 de clienti, in primul weekend de functionare. Spartan ajunge astfel la 31 de unitati, deschise in toata tara, fiind pe locul 4 in topul lanturilor cu cele mai multe restaurante pe teritoriul Romaniei. Aceasta inaugurare face parte din strategia de extindere la nivel national, dar si international, pe piata maghiara, pe care reteaua Spartan si Remus Cosovanu o vor implementa in 2017.

Restaurantul are o surprafata de 280 m2 si este situat intr-o zona cu o importanta comerciala crescuta a Timisoarei, Giroc, in imediata vecinatate a liceului Azur, pe strada Calea Martirilor, nr. 58.

„Timisorenii apreciaza in mod deosebit calitatea produselor si a serviciilor Spartan, fapt pentru care stau marturie cele cinci restaurante pe care le-am deschis deja aici, datorita cererii foarte mari. Mi-am dorit foarte mult sa deschid un restaurant mai spatios, in care lumea sa vina si sa poata manca in tihna! Nu mi-am propus neaparat acest lucru, dar iata ca am reusit sa inauguram cea mai mare unitate stradala a Spartan de pana acum. Ceea ce vreau in acest moment este ca toti cei care ne vor trece pragul sa fie multumiti de faptul ca de acum vor regasi aceleasi meniuri gustoase si de calitate, intr-un decor imbunatatit!”, a explicat Remus Cosovanu, director general Corebos SRL, compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 31 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 19 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Piatra Neamt si Constanta.

Cifra de afaceri inregistrata de S.C Strong MND Corporation S.R.L la finalul anului 2015 este de aproximativ 3.600.000 de euro. In cele 11 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 200 de persoane, iar in total, in toate cele 31 de unitati lucreaza peste 500 de oameni. Lantul de restaurante Spartan va continua extinderea in capitala, in provincie, dar si in afara granitelor Romaniei. Planurile sale de expansiune vizeaza ca, pana in 2018, sa ajunga la 40 de unitati.