Selgros Romania are un nou director general

Selgros Cash&Carry Romania, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc, are incepand cu 1 iulie 2018 un nou director general.

Scris de Ramona Dascalu, Miercuri, 04 Iulie 2018

Robert Hellwagner, care a preluat pozitia de CEO de la Alexandru Vlad, are o experienta de peste 10 ani in industria FMCG si in domeniul bancar din Austria si Elvetia. Acesta s-a alaturat echipei Selgros Romania in iunie anul trecut.

Tot de la 1 iulie, domnul Alexandru Vlad - fostul CEO Selgros Romania - conduce Consiliul de Administratie al Selgros Cash&Carry Germania.

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania şi-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 magazine in Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Targu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Constanta si Bistrita.Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania şi Rusia. Preluarea retelei de catre Transgourmet confirma atentia crescanda pe care Selgros o acorda pietei gastro si evidentiaza calitatile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelentei si pasiunea ca baza a oricarei actiuni. Accesul in magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesionistilor si pasionatilor de bunataturi.