S.Pellegrino Young Chef 2019 da startul inscrierilor

Una dintre cele mai asteptate competitii a tinerilor chefi la nivel mondial, S.Pellegrino a inceput inscrierile pentru cea de-a patra editie.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 13 Februarie 2019

„Noua editie a S.Pellegrino Young Chef reprezinta angajamentul onest al brandului S.Pellegrino de a continua sa dezvolte o initiativa care sa aiba un impact puternic asupra viitorului gastronomiei. Intr-adevar, dorim sa ne implicam si sa sustinem comunitatea internationala de gastronomie prin pregatirea, descoperirea si promovarea generatiei viitoare de talente culinare, oferindu-le, in acelasi timp, sansa sa isi puna amprenta asupra puterii de transformare a gastronomiei”, a declarat Stefano Marini, directorul Unitatii Internationale de Afaceri Sanpellegrino.

Pentru prima oara in istoria competitiei, pe langa titul S.Pellegrino Young Chef, se vor acorda inca trei premii aditionale: premiul Fine Dining Lovers Food for Thoughts, premiul S.Pellegrino for Social Responsibility, premiul Acqua Panna for Connection in Gastronomy si premiul S.Pellegrino Young Chef.

Inscrierile au inceput inca de la data de 4 februarie 2019. Acestea pot fi inregistrate pe platforma Sanpellegrino.com si se incheie la data de 30 aprilie 2019.