Profructta lanseaza gama de sucuri certificate ecologic

Din aceasta luna, Profructta iese pe piata cu gama de sucuri naturale ECO-presate la rece, cu sortimentele din fructe de padure, crescute 100% organic.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 27 Noiembrie 2018

Pe langa sucul din mere, din pere, cirese, visine, coacaze  si mixul „multe fructe” - toate presate la rece conform marcii de productie #profructta - la raft se vor gași si sucul din zmeura, sucul din afine, sucul din mure si mixul din zmeura, afine, mure si catina.

Reteta mixului din fructe de padure a fost creat cu ajutorul centrului de Bioanaliza al INCD Stiințe Biologice Bucuresti, pentru a combina procentul din fiecare fruct, in asa masura incat rezultatul final sa fie cat mai benefic pentru organism si sa contina vitamine multe si calorii puține.

Fructele de padure din sucurile ECO Profructta sunt crescute 100% organic in padurile salbatice din zona Campulung-Muscel, sunt culese manual si atent selectionate, de cea mai buna calitate.

Produsele vor fi disponibile in magazinele partenere, varianta de ambalare fiind la sticla din sticla, la volumul de 0,25 litri. Sortimentele sunt disponibile si in shopul online Profructta, https://profructta.ro/sucpursisimplu/.