Prima piata alimentara gourmet din Romania se va deschide pe 6 mai

Raionul Floreasca este denumirea sub care va functiona prima piata alimentara gourmet din Romania. Proiectul apartine de Grupul Wild Culinary Studio, cu capital si actionariat 100% romanesc.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 29 Aprilie 2019

Cu un spatiu de 400 de metri patrati si cu o capacitate de 200 de persoane, noua piata are drept scop de a aduce diversitate in produsele comercializate, dar sa pastreze atmosfera din cadrul unei piete.

Potrivit reprezentantilor Raionul de Peste, in noua locatie se vor regasi sapte concepte din zona food & beverages: Fish & Tricks – o zona de Street Food, Crudo – bar de peste si fructe de mare, servite crude, The Oyster bar – bar de stridii si sampanie, cu stridii din Normandia si vinuri de la mici producatori din Champagne, No. 7 The Seafood Kitchen – restaurant cu bucatarie la vedere si vitrine cu peste, fructe de mare si legume, Lost & Found – bar pe baza de mixologie cu cocktailuri din “Epoca de Aur” (1880 – 1930), plus magazin de vinuri romanesti si de import, Pick Me – spatiu pentru legume si fructe proaspete de la mici fermieri si Raionul de Peste – pescarie cu produse din peste si fructe de mare proaspete, livrate de 3 ori pe saptamana.

Investitia se ridica in jurul sumei de 500.000 de euro.