Phoenicia Hotels a inaugurat noul restaurant Mandaloun

Phoenicia Hotels a inaugurat la inceputul acestei saptamani noul restaurant Mandaloun.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 19 Octombrie 2018

Situat in zona de nord a Capitalei, restaurantul este unul cu specific libanez si-si propune sa devina puntea intre culturi: cea romana si cea libaneza.

„Ieri, aici era santier, astazi sunteti oaspeti si ne bucuram foarte mult. Sper ca toata lumea din Romania sa inteleaga ca numai prin munca, prin implicare si prin raspundere putem sa dam dovada ca suntem cu adevarat romani, putem aseza Romania acolo unde ii este locul si putem imbraca Romania intr-o asa numita rochie de mireasa cat mai frumoasa. Nu vorbele fac viitorul copiilor nostri, doar fapte care trebuie dovedite de fiecare dintre noi. Eu spun acasa atat in Liban, cat si in Romania, ambele tari sunt casa mea. Vreau sa fiu un mic soldat in armata romana”, a declarat presedintele lantului hotelier Mohammad Murad, in cadrul evenimentului de deschidere a noului restaurant din Capitala.

Potrivit reprezentanilor restaurantului, din meniu nu lipsesc preparatele arabesti, italienesti, frantuzesti, steak-urile din cele mai alese carnuri, dar nici pizza sau sushi.

Noua investitie a lantului hotelier Phoenicia Hotels se ridica la aproximativ un milion de euro.