Petre Daea vine la Conferina Centenarul Produselor Romanesti

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii rurale, Petre Daea va participa la Conferinta Centenarul Produselor Romanesti organizata in cadrul targului INDAGRA FOOD, pe 31 oct. 2018 – 12:00 – 14:00, in sala Titulescu a complexului expozitional Romexpo.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 30 Octombrie 2018

Evenimentul va aborda teme de larg interes precum: Istoria produselor si a brandurilor romanesti, Politica Agricola Comuna dupa 2020, Perspectivele de dezvoltare ale industriei agroalimentare romanesti, Prioritatile MADR in promovarea consumului de produse realizate in Romania, Consumatorul roman - cifre, statistici si tendinte, Dezvoltarea zootehniei romanesti prin investitii - casa, masa, rasa, Renasterea cooperativelor, iar la conferinta sunt asteptati sa participe un numar larg din reprezentantii celor 750 de companii care expun la aceasta editie a targului. Oficialul roman este in al doilea an de mandat de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a initiat si gestionat cateva programe de succes in promovarea produselor locale si a afacerilor producatorilor romani.

Accesul la conferinta este gratuit. Pentru inscrieri puteti lasa un mesaj in pagina noastra de Facebook sau puteti expedia un e-mail la adresa office@industriacarnii.ro.