Nestlé lanseaza Nesquik All Natural in ambalaj din hartie reciclabil

Nestlé a anuntat lansarea produsului numit Nesquik All Natural intr-un ambalaj inovator, din hartie reciclabila, si cu o lista a ingredientelor simplificata.

Scris de Agro Food, Marti, 12 Martie 2019

Noul Nesquik All Natural va fi lansat, in urmatoarele saptamani, pe cinci piete europene: Franta, Germania, Italia, Portugalia si Spania, iar in viitorul apropiat va ajunge in alte trei tari europene.

 

Potrivit companiei, Nesquik All Natural are doar cinci ingrediente naturale. Contine mai multa cacao si, prin urmare, un gust mai bogat de cacao decat clasicele produse Nesquik. Nesquik All Natural are, de asemenea, mai putin zahar decat produsul clasic actual si utilizeaza zahar brut din trestie de zahar in loc de zahar alb prelucrat. Potrivit reprezentantilor Nestlé, cacaoa provine din Africa de Vest.

 

"Suntem mandri ca putem lansa Nesquik All Natural ca un produs nou pe care il adaugam gamei noastre, oferind parintilor o optiune naturala cu o lista simplificata a ingredientelor, mai multa cacao si mai putin zahar, intr-un ambalaj de hartie reciclabil. Aceasta este o parte a angajamentului nostru la Nestlé, acela de a oferi mai multe variante naturale, durabile si hranitoare, mentinand in acelasi timp gustul minunat pe care oamenii il cunosc si il iubesc", a declarat Michelle Alvarillo, seful departamentului Cacao si bauturi pe baza de malt de la Nestlé.

 

Noul ambalaj este fabricat dintr-o hartie speciala, care este reciclabila. Potrivit reprezentantilor companiei, pungile au fost testate pentru a se asigura ca pastreaza intacta pudra Nesquik in timpul transportului si depozitarii.