Ministerul Agriculturii a atribuit Egis Romania un contract de aproape 16 milioane de lei pentru consilierea producatorilor agricoli

Egis Romania a castigat licitatia organizata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) pentru acordarea unor servicii de consiliere producatorilor agricoli in vederea infiintarii si dezvoltarii formelor asociative, valoarea contractului fiind de aproape 16 milioane de lei.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 15 Octombrie 2018

Potrivit unui anunt de atribuire publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), obiectul contractului il constituie achizitia serviciilor de consiliere pentru infiintarea formelor asociative ale producatorilor agricoli, respectiv societati cooperative agricole/cooperative agricole/grupurilor de producatori in conformitate cu legislatia nationala in vigoare si dezvoltarea acestora prin intocmirea de planuri de afaceri.

Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa pe criteriul cel mai bun raport calitate-pret si nu intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice.

La licitatie a fost depusa o singura oferta, care a fost declarata admisibila, operatorul economic caruia i-a fost atribuit contractul fiind Egis Romania. Valoarea finala a contractului fost de 15.914.496 lei.