Mega Image are un nou comitet executiv

Dupa preluarea conducerii de catre Mircea Moga, retailerul Mega Image are un nou comitet executiv.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 20 Februarie 2019

„Imediat dupa ce am preluat stafeta la conducerea Mega Image, am inceput sa ne organizam pentru a ne continua dezvoltarea pe mai departe. Schimbarea este necesara pentru a atinge obiectivele ambitioase pe care ni le-am propus, iar pentru acest lucru ma bucur sa am alaturi o echipa matura, care si-a depasit mereu limitele”,  a declarat Mircea Moga, noul director general Mega Image.

Emil Ilin a preluat functia de vicepresedinte comercial, pozitie ocupata anterior de catre Mircea Moga, inainte de numirea in functia de director general Mega Image. In noul sau rol, Emil coordoneaza operatiunile comerciale ale companiei, din zonele de business sourcing, category management, branduri proprii, e-commerce si siguranta alimentara.

Alina Vladoianu Teau a preluat functia de vicepresedinte legal. In noua sa functie, Alina va  continua sa aiba o contributie importanta la succesul si dezvoltarea Mega Image, participand activ atat la implementarea initiativelor strategice ale companiei, cat si a celor din zona proprie de responsabilitate.

Hadewych Vermunt a preluat functia de vicepresedinte financiar - pozitie ocupata anterior de Lucian Vilau, inainte de numirea acestuia drept CFO in cadrul companiei Albert din Cehia. Hadewych face parte din echipa Ahold de sapte ani, timp in care a coordonat activitatile de Raportare Financiara si Manageriala, precum si Business Services Finance Ahold Europa, si a detinut roluri precum Senior Director Group Control Reporting si Vicepresedinte Financiar Albert Heijn.