Mega Image a deschis primul supermarket din Bacau

Mega Image a inaugurat primul supermarket din Bacau.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 22 Aprilie 2019

Situat pe Calea Marasesti, nr. 104, noul magazin are o suprafata de aproximativ 350 mp.

„Continuam in mod firesc extinderea noastra in noi teritorii din tara, pe piete aflate in plina dezvoltare. Primul supermarket Mega Image din Bacau este primul pas pe care il facem in aceasta zona. Venim cu incredere mai aproape de locuitorii din Bacu, cu promisiunea de a-i inspira prin sortimentatia noastra relevanta pentru stilul lor de viata, prin marcile noastre proprii si prin solutiile personalizate”, a declarat Mircea Moga, director general Mega Image.

Potrivit acetuia, in noul supermarket Mega Image Marasesti, clientii vor descoperi o oferta variata de produse, de la produsele alimentare, la cele de ingrijire si pentru casa, accesibile tuturor si amplasate in spatii deschise si prietenoase.

Cei care sunt in cautarea gusturilor traditionale vor avea de ales dintr-o gama larga de produse locale cu traditie, sub marca proprie Gusturi Romanesti, si se vor bucura de retete autohtone, fie ca este vorba de produse lactate, dulceata si compoturi, fructe si legume de la producatorii romani sau de produse de panificatie si patiserie, bauturi artizanale si dulciuri.

Pentru persoanele mereu active, pasionate de gustul bun al mancarurilor de acasa, produsele ready meal sub brandul propriu Mega Apetit vor fi alegerea perfecta pentru orice moment al zilei. Gama include aperitive, sandvisuri, salate, dar si feluri principale, supe sau ciorbe si deserturi.