Mega Image: Oferte personalizate pentru clientii ce utilizeaza noul card de fidelitate - CONNECT

CONNECT – este cardul de fidelitate al clientilor Mega Image ce are la baza primul program de loialitate personalizat de pe piata de retail locala.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 13 Noiembrie 2018

Potrivit reprezentantilor Mega Image, programul vine la un an dupa lansarea propriei platforme de comert online, www.Mega-Image.ro, iar inregistrarea se face 100% prin platforma digitala.

``Cardul de loialitate CONNECT va pune in centru clientul Mega Image. Vrem sa oferim cel mai bun program de loialitate de pe piata. CONNECT nu este un simplu card, ci va deveni asistentul personal de shopping al clienților, cu cat este folosit mai mult, cu atat va veni cu beneficii mai relevante pentru clienti``, a explicat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cardul de loialitate CONNECT este disponibil atat in format fizic, cat si digital, iar ambele variante au aceleasi beneficii. Formatul fizic poate fi solicitat in orice magazin Mega Image, insa clientii pot alege doar varianta digitala, pe www.Mega-Image.ro.

Pentru a putea fi utilizat, este nevoie de inregistrarea si activarea cardului pe website sau in orice magazin Mega Image, prin intermediul tabletelor special dedicate acestei actiuni.