Kaufland certificat „Angajator de Top” in Romania pentru al patrulea an consecutiv

Kaufland Romania a obtinut pentru al patrulea an consecutive certificarea „angajator de top” in Romania si, pentru prima data, titlul de „angajator de top” in Europa.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 04 Februarie 2019

Distinctia a fost acordata de Top Employers Institute din Olanda in urma unei analize in ceea ce priveste procesele de resurse umane din interiorul companiei, a facilitatilor acordate si a posiblitatilor de dezvoltare pe care le au angajatii de pe toate nivelurile.

Alaturi de distinctia primita la nivel local, Grupul a mai primit si titlul european de „angajator de top”.

 „Consideram ca investitiile in oameni sunt cele mai de impact. De aceea, ne raportam la echipa noastra ca la o familie extinsa, in care fiecare isi pune in valoare cele mai bune abilitati si in care fiecare primeste oportunitatea de a-si dezvolta potentialul. Putem spune ca la Kaufland avem atatea job-uri esentiale cati angajati sunt, deci, ca la noi nu sunt «locuri de munca mici». Compania noastra lucreaza permanent la dezvoltarea unui mediu de lucru placut pentru echipa, menit sa sustina dezvoltarea fiecarui angajat in parte pe termen lung. Certificarea de Angajator de Top ne bucura mai ales fiindca, pentru noi, reprezinta o aprobare a pasilor pe care ii facem pentru indeplinirea acestor obiective, o certificare obiectiva realizata de un institut international specializat”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland Romania.

Top Employers Institute din Olanda este o organizatie independenta care realizeaza in fiecare an un proces complex de auditare prin care sunt verificate si validate practicile de resurse umane folosite de companii de top din intreaga lume.