KFC a dat startul proiectului “Bucatarie pe bune”

KFC a lansat, zilele acestea, proiectul „Bucatarie pe bune”, care permite impatimitilor puiului prajit sa viziteze bucatariile restaurantelor si sa ia contact cu echipele de bucatari care se ocupa de pregatirea bucatilor de pui, aripilor picante si a celorlalte produse KFC.

Scris de Ramona Dascalu, Marti, 15 Mai 2018

Prima vizita in bucataria lantului fast-food a avut loc pe 12 mai, urmatoarele vizite fiind programate pentru 19 si 26 mai, intre orele 10:00 si 12:00.  Cei care vor sa ia pulsul bucatariilor KFC, se pot inscrie AICI, in limita locurilor disponibile.

Proiectul se va desfasura exclusiv in locatii din Bucuresti.

Reteaua de restaurante KFC a ajuns in acest an la 72 de unitati, la nivel national, dupa ce in luna aprilie a deschis un restaurant cu Drive-Thru la Bistriţa, în urma unor investiţii de 800.000 de euro.