Jurnalistii AgroFood sunt prezenti la MeatMania 2018

MeatMania, cel mai important eveniment din Bulgaria dedicat industriei carnii, reuneste, timp de patru zile, peste 500 de producatori din toata Europa si nu numai.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 08 Noiembrie 2018

Organizata de Asociatia procesatorilor de carne din Bulgaria, cu sprijinul Centrului Inter Expo, expozitia s-a constituit de-a lungul anilor drept un eveniment important pentru industria carnii din Bulgaria. Companii din Bulgaria, Italia, Austria, Marea Britanie, Statele Unite, Grecia, Romania, Thailanda, Olanda si Africa de Sud expun zilele acestea in standurile de sub cupola Inter Expo Center, din Sofia. Italia si Statele Unite ale Americii au chiar pavilion national, care reuneste mai multi producatori.

MeatMania se adreseaza profesionistilor din industrie si reprezinta un bun prilej de stabilire a parteneriatelor intre procesatori si producatori sau importatori de utilaje. Producatori traditionali, distribuitori si comercianti au ocazia sa impartaseasca zilele acestea experienta proprie, sa analizeze tendintele din sectorul carnii, sa participe la ateliere de lucru, seminarii si alte evenimente de afaceri.

O parte din membrii echipei AgroFood se afla la eveniment si va va tine la curent cu noi lansari ce au loc in cadrul expozitiei.In paralel cu MeatMania sunt organizate, printre altele, o expozitie de vinuri si un targ care reuneste reprezentanti ai industriei laptelui.